onsdag 8 juni 2011

Jag gör det bättre själv

Imorgon har jag opponering. Det är ovanligt nervöst den här gången. Nåväl, det är bara att härda ut för efteråt firar jag med att åka till Öland med mina Det.

5 kommentarer:

Robert sa...

Säg det på franska, världens bästa språk efter japanska!

Robert sa...

Franska är kärlekens språk och ja, kärleken slår väl allt? (Jag menar inte att du ska bli kär i dina opponenter, men var trevlig).

spabad sa...

Öland? vad finns det att göra på Öland. Hörde att Strand har blivit dåligt och tråkigt. Snart finns det inte mycket kvar på den ön.

Sofia sa...

spabad: Till Öland åker man för att skåda fågel eller gå på exkursion, skulle jag tro. Ingen jag känner har iallafall någonsin rest dit av någon annan anledning, men så är också alla jag känner som varit på Öland fältbiologer...

Sofia sa...

Hoppas det gick bra med opponeringen! Jag bävar lite inför min för som det ser ut nu kommer jag inte kunna opponera förrän en ny kull studenter börjat läsa kandidatkursen och då kommer min käre professor och handledare att bjuda in dem alla att lyssna och lära och ställa frågor och spä på min nervositet. Vad skrev du uppsats om förresten? *nyfiken i en strut*. Om jag gissat rätt så pluggar du zoologi eller nåt sånt skoj nu?