måndag 27 februari 2012

Avsked

3 kommentarer:

Robert sa...

En brusten relation, hmm? Varför skulle de komma att dela på sig och varför åker mannen till Novosibirsk? Det kommer vi aldrig få reda på om det inte kommer en fortsättning på detta proffsepos om glömska och (förhoppningsvis) återfunna känslor. Fortsättning krävs, fansen kräver det!

Fint ritat förresten, speciellt med den vita rutan som symboliserar namnskylt.

Ciccimon sa...

Det är sannerligen en brusten relation, Robert, det har du rätt i. På grund av bristande kommunikation och dåliga hemförhållanden avslutas detta vackra möte i bitterljuv krasch där det enda rätta är att åka till Novosibirsk. Antagligen går detta äktenskap (får det bli) aldrig att reparera då vissa alkoholproblem ställer till det för gott, och Oleg, som mannen heter, får finna sig i detta hårda nederlag och gifta om sig medan kvinnan Katerina börjar om med ny stark självbild och gör uppror på kolfabriken där hon jobbar med för dåliga villkor som innefattar skamlig lön och våldtäkter. Tyvärr dör hon sedan när hennes protest inte uppskattas av staten och Oleg tar sitt liv i ånger då han slutligen kommer på att han alltid älskat henne.

Min favoritdetalj i denna ruta måste vara hatten vars breda brätte symboliserar okuvlighet och stark ryggrad och dess svarta rosor död. Otroligt djupt och laddat, Bravo!

V
(o o)
( V )
.......m.m........

Balloonfighter sa...

Vilken oerhört vacker analys! Jag gråter tårar av fröjd.