söndag 1 mars 2009

Skånepartist

Jag, Ella och Hanna vilar ut efter hektiska dagar. Vi lyssnar på musik (jag bestämmer) och har Skånepartist-battle. Till Skånepartiets radio ringer i princip samma personer in varje dag. Totalt verkar det vara 5-10 personer som ringer in och bidrar med sina åsikter. Jag hade en speciell man i åtanke men jag minns inte vad han heter.

Ellas och Hannas var egentligen mer träffande och inte lika kvickt ihophafsade som min. Beundra dem!

11 kommentarer:

hanna sa...

Skåne partiet. De borde få ett teveprogram!

Anonym sa...

Särskrivningen var medveten.

Anonym sa...

Nu är ni ju faktiskt lite taskiga :P. Visst de har många fjyntar som ringer men det är ju lite det som deras parti bygger på, att alla ska få komma fram och säga sitt. Alla har en röst som är lika mycket värd - eller? :)

hanna-karolina sa...

Ja det är synd om alla i skånepartiet som känner att de inte får sin röst hörd. Det är invandrarnas fel.

Seriöst, man kan ju bli stridslysten för mindre, Anonym.

Balloonfighter sa...

Det känns faktiskt som att det är helt okej att generalisera och skapa stereotyper av medlemmarna i ett parti som själva inte gör något annat hela dagarna mot invandrare.

Undrar när Benny kommer att hitta hit. Han är nog min favorit av de som ringer in. Inte ens Carl P. Herslow brukar hålla med honom i allt.

Anonym sa...

Jaha då är ni ju inte ett dugg bättre själva. Sen har jag faktiskt aldrig hört dom generalisera om invandrare.

Balloonfighter sa...

Kom igen, Benny (Anonym). Erkänn att det är du.

Eller kom med en bra motivering till varför programpunkter som att alla muslimer ska ut ur Skåne (för att islam är oförenligt med demokrati) inte är en generalisering.

Fredrik sa...

"Sen har jag faktiskt aldrig hört dom generalisera om invandrare."

Hahahahahahaha! Hela deras verksamhet bygger ju på att islam ska ut ur skåne! Det ringer främlingsfientliga människor till radion flera gånger varje dag! Du måste lyssnat enbart när de spelade Placido Domingo.

Anonym sa...

Islam är ingen folkgrupp - det är en religion. Det är direkt farligt att vara så okunniga som ni är. Sen tror jag inte att Benny ens kan starta upp en dator.

Balloonfighter sa...

Sant. Däremot är muslimerna en ganska stor folkgrupp. Visst, det är ingen etnicitet om det är det du syftar på men det finns en mängd olika inriktningar inom islam också, liksom inom kristendom. Alla muslimer är ju inte identiska.

Hamsa sa...

Jag kan inte koppla ihop okunnighet med att vara kritiskt mot ett frälingfientligt parti.

I min mening är väl rasism ändå en av de största och farligaste formerna utav ignorans och okunnighet.

Eller vad säger du benny?