tisdag 27 januari 2009

The Black Gestapo


Jag kommer inte att kunna fungera som människa igen förrän jag har lyckats se den här filmen. Man ser ju på trailern att det är en kvalitetsfilm utöver det vanliga.

9 kommentarer:

anna cornelia sa...

Oh my.

Balloonfighter sa...

Vet! Jag vill ha fetaste filmkvällen med The Black Gestapo och typ... hemmagjord schwarzwaldtårta.

- sa...

Hur funkar dedär att gestapoledaren har en vit kvinna (och en svart iofs).

Jag menar riktiga gestapo hade väl fått problem om de hade en svart kvinna?

Annars hade jag ju haft en svart tjej för länge sedan...

/Tacksam för svar

Soffan sa...

Haha, åh vad fint, blaxploitation med nazisploitation-influenser! Och filmaffischen med all nazi-perafernalia var minsann estetiskt tilltalande, värsta tuffa ju!

Soffan sa...

Hehe, jag hittade rullen på formidabla Karagarga där någon har kommenterat den med: "If anything it goes down as one of the most unlikely cross genre films in cinematic history".

Balloonfighter sa...

Åh men fint att den finns någonstans i alla fall. Hur får man konto där? Eller kan du rentav skicka på något sätt?

Soffan sa...

KG är en riktig guldgruva, de har ett helt fantastiskt utbud. Tyvärr är det svårt att få ta del av skatten, man måste bli inbjuden av en medlem som har laddat upp minst 50 GB, jag är bara uppe i strax över 11, annars hade jag skickat dig en inbjudan. Och just nu har jag lite svårt att ladda hem Black Gestapo och skicka till dig, för en version av Boss Nigger med bra bildkvalitet blev just tillgänglig där och jag fann även en mongolisk rulle som jag letat efter i åratal och "måste" ladda hem dessa och det är stora filer som ingen annan tankar för tillfället, så min ratio kommer bli lidande. Men jag kan höra med andra medlemmar där om någon har inbjudningar att dela ut, för det låter ju illa att du inte kan fungera som människa annars!

Sofia sa...

Jag har kirrat en KG-inbjudan till dig! Den kommer att skickas till din gmail (jag hade visst den eftersom du skickade mig Tara Noastra och Radioaktivität nån gång i våras). Jag efterlyste en inbjudan på mitt favvofilmforum och newyorkbon Simon nappade med orden: "yeah, what the hell, I'll bite. I've had 2 invites sitting around collecting cobwebs for ages now, afraid to give 'em out because every single person I've sent an invite to has been kicked out almost immediately. But how can I refuse someone who "won't be able to function as a human being until he has seen The Black Gestapo". So yeah, shoot me an e-mail address, I'll hook him up". Grattis till att du har förärats tillträde! Sålänge du inte bara tankar utan seedar lite också så blir du inte utkastad. Nu kan du snart gå på upptäcktsfärd på Karagarga, det är trevligt må du tro!

Balloonfighter sa...

Haha men ååh tack vad fint!