måndag 19 januari 2009

Rogge och ormarna

Rogge - I'm a martial artist...that's how I live my life...until I find something better... säger:
jag ska skriva till min lärare i kandidatarbetet och fråga om det är bra att äta orm

Jag älskar Rogges absurda besatthet av ormar.

5 kommentarer:

Robert sa...

Jag måste bara försvara mig i detta fall. Jag skämtade om det, jag är inte seriös med sådana galna saker. Fast jag gillar reptiler och då ormar speciellt, inget man kan rå för, de är ju så häftiga djur :)

Jag tycker om djur i allmänhet, bara så ni vet! :)
/Rogge

- sa...

Minns ett litet föredrag om reptiler (har jag fel?) from back in the days,.. av Rogge "Rodjah" J o Kurtan "Krig" Jäger.

När blir du japan, sensei Rogge?

Balloonfighter sa...

Hahaha ja, var det inte rentav på engelska? "Reptils, alltså reptiler" vill jag minnas.

Robert sa...

Jag och Kurtan höll ett föredrag om reptiler (tror det var ödlor faktiskt) i Naturkunskap A som var sjukt mycket längre än vad man skulle hålla (jag hade nämligen skrivit 4 sidor text). Detta var alltså inte på engelska, utan på svenska och det var i T8 (kära T8, R.I.P) en onsdag tror jag. Lärare var Håkan Prahl om ni inte minns. Angående Alles minne om reptiler på engelska har jag ingen kommentar, kan vara att jag även pratat om reptiler nån gång i engelskan också, kommer inte ihåg det.

Mikaela sa...

Jag höll ett föredrag om bläckfiskar en gång på naturkunskapen. Fem minuter innan lektionen skrev jag ut random artikel om bläckfiskar och läste sedan innantill från den, men den var så lång att jag stannade mitt i (mitt i en ovanligt lång mening var det till och med vill jag minnas). Sedan gick jag och satte mig, min vän sa "Vadfan pratade du om egentligen?" och jag hade ingen aning och läraren sa "Jättebra Mikaela, det blir VG". Universitetet är ibland overkligt slappt, men det där var nog mitt mest absurda skolminne någonsin. VG.